Hirdetés

A Red Notice rendezője szívesen összehozna egy Hulk vs. Wolverine filmet

|

Ha az MCU valaha egymás ellen uszítja a két karaktert, akkor Rawson Thurber Marshall ott akar lenni.

Hirdetés

Az itthon Különösen veszélyes bűnözők címmel futó netflixes Red Notice-ban Rawson Thurber Marshall három, egyébként korábban szuperhősöket alakító színésszel is együtt dolgozott. Nyilván felötlött benne egy képregényes projekt gondolata is, de Marshallnak nagyon specifikus kívánságai vannak a téma kapcsán.

Mivel az MCU egyébként szeretné behozni az X-Men csapatott a filmes univerzumba, a rendező látja a lehetőséget egy Hulk vs. Wolverine produkció megszületésére is.

Hirdetés

A The Playlistnek adott interjújában a következőt nyilatkozta:

"Van egy páros a Marvel univerzumban, akiket szívesen összeütköztetnék. Ki tudja, megtörténhet-e valaha, de meglátjuk. Nagyon szívesen megpróbálnék összehozni egy Hulk vs. Wolverine filmet az Ultimate Wolverine vs. Hulk képregények nyomán.

Ez a páros nagyon izgalmas számomra. Mindenki tudja, hogy Wolverine először a Hulk egyik füzetében bukkant fel, így elkerülhetetlenül részei egymás történelmének. Ők jelképezik a mozdíthatatlan akadályt és a megállíthatatlan erőt. Logan és Banner gyakorlatilag halhatatlanok, és nagyon máshogy birkóznak meg ezzel. Nagyon szívesen beleásnám magam ebbe a sztoriba."

Hugh Jackman után persze azért a Marvelnek először az lesz a feladata, hogy bemutassa és elfogadtassa a közönséggel az új Rozsomákot. Az biztos, hogy Kevin Feige és csapata új formában hozza vissza a mutánsokat, de erre még valószínűleg sok-sok évet kell majd várnunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)