Hirdetés

A Reebok Toy Story sneakerei visszarepítenek bennünket a '90-es évekbe

|

Felemás Toy Story cipőkkel erősít a Reebok, amit mi nem biztos hogy felvennének, de kétségtelenül eléggé egyedi viselet.

Hirdetés

BAIT ruházati üzletlánc, a Reebok és a Disney együttműködéséből született meg az a cipő, amit a keményvonalas Toy Story-rajongók (biztosan akadnak ilyenek, ne pislogjatok), a sneakerek szerelmesei által alkotott metszet fog majd végtelenül imádni. A többiek... nos ők valószínűleg nem igazán. 

Hirdetés

Kétségtelen, hogy nagyon egyedi lett a Woody és Buzz mintázatú cipő, de nem vagyok benne biztos, hogy ezt azért mindenki felvenné mondjuk munkába menet. A retró hatás kézzelfogható, azt pedig nem győzzük hangsúlyozni, hogy nem két külön típusról van szó, valóban úgy néz ki egy pár az új Toy Story sneakerből, hogy bal lábatokra Buzzt, a jobbra pedig Woodyt "húzzátok fel". 

Az alábbi galériában megnézhettek több fotót is a Reebok Toy Story tematikájú surranóiról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)