Hirdetés

A régi Negan is visszatérhet a következő The Walking Dead szériában

|

Ugyan a The Walking Dead fő sorozata véget ért, ez nem jelenti azt, hogy az AMC hajlandó lenne hátrahagyni az univerzumát. A zombis cirkusz hamarosan robog tovább.

Hirdetés

Hosszú évek után végre lezárult a The Walking Dead (ebben a cikkben összefoglaltuk a korábbi évadok eseményeit, és kitértünk a fináléra is), és bár mostanra a széria már érezhetően elfáradt, rengetegen kapcsolódtak be az utolsó epizód kedvéért. Persze a befejezés még nem a vég, legalábbis, nem a teljes The Walking Dead univerzum számára.

2023 tavaszán az AMC útjára indít egy új TWD szériát, ami a Dead City nevet kapta, és ami Negan, valamint Maggie kalandjai köré épül. A páros New Yorkba kerül, ahol új környezetben új kihívásokkal kell majd szembenézniük.

Hirdetés

Deadline-nak adott interjújában a Negant alakító Jeffrey Dean Morgan kitért egy kicsit karakterének sorsára. Mivel a Dead City két évvel a TWD fináléja után játszódik, így a rosszfiúnak bőven van ideje arra, hogy ismét a felszínre törjön a régi énje.

"Van ez a két év, amikor nem látjuk, hogy mi történik a karakterekkel. Ez bőven elég idő arra, hogy Negan a régi megoldásaihoz nyúlhasson, és kicsit visszaváltozzon. Végtére is Negan a szokások embere, és bármire képes a túlélés kedvéért. Amikor a csapatunkkal volt, akkor rájött, hogy van más módja is az életben maradásnak, és megpróbált új szabályok szerint játszani. Most aggódom, hogy két év a csapat nélkül mit fog tenni vele. Jó esély van rá, hogy amikor újra találkoznak Maggie-vel, akkor már nem azt a Negant látjuk, akitől elköszöntünk a sorozat végén."

A Glennel történtek miatt Maggie sosem tudott megbocsájtani Negannek, ami egy tökéletes alapozás lehet a Dead City drámájának. Meglátjuk, hogy meddig mennek majd el ezzel a forgatókönyvírók, szóval érdekes lesz majd nyomon követni kettejük történetét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)