Hirdetés

A Rémálom az Elm utcában sztárja szívesen benne lenne még egy körben

|

Nincs az a horror franchise, amit le lehetne zárni manapság, ezt pedig kevesen tudják jobban, mint Heather Langenkamp.

Hirdetés

A rebootokkal és spinoffokkal együtt a Halloween franchise már 13 filmet sorakoztatott fel. Senki nem akarja hagyni végre a slasher klasszikust elpusztulni, bár ahogy most állnak a dolgok, jelenleg nem tudunk új felvonással kapcsolatos törekvésekről.

Az biztos, hogy a Hollywood nagyon szereti a bejáratott szériáit, így meglepődnénk, ha előbb-utóbb nem készülne valami új, és úgy tűnik, hogy ezt a sorozat sztárja, Heather Langenkamp is érzi.

Langenkamp legutóbb a csodálatos magyar címmel rendelkező a Rémálom az Elm utcában 7.: Az új rémálom - Freddy feltámadban (aminek egyébként angolul annyi a címe, hogy Wes Craven's New Nightmare) nézhetett szembe Freddyvel. Akkor saját magát alakította, mint a színésznőt, aki Nancy szerepével szerzett hírnevet magának, de később a valós világban kellett megvívnia a rémálmok démonával.

Egy nagy metasztori volt az egész, ami elvileg mindent lezárt.

Hirdetés

Persze a filmszéria kapott egy rebootot azóta, és könnyen lehet, hogy Jasont újra előveszik majd valamilyen formában a jövőben is. Amikor ezzel kapcsolatban kérdezték Hearther nagyon lelkesen válaszolt:

"Ha Nancy harcolhatna még egy utolsót Freddyvel, azt imádnám. Imádnék látni valami ilyesmit a jövőben. Nagyon élvezem mostanában a Halloween filmeket, és imádom nézni Jamie Lee Curtist a szerepben. Ha lehetne valami beleszólásom a dologban, akkor megtörténne. Sajnos az egész belegabalyodott ilyen Hollywood dolgokba."

Freddy Krueger jogai jelenleg a Wes Craven hagyatékhoz tartoznak, így Craven halála után a családhoz kerültek. Az új projektekhez velük kell egyeztetni a Warner Bros. mellett, akik a Rémálom-filmek terjesztési jogainak tulajdonosai.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)