Hirdetés

A rendező szerint egy durvább változat is létezik az 1993-as Mrs. Doubtfire-ből

|

Az eredeti anyagokból akár egy sokkal vadabb verziót is összedobhattak volna.

Hirdetés

A Zack Snyder: Az Igazság Ligájának megjelenésével a rendezői változatok témaköre trendibb, mint valaha: a rajongók már a legkülönbözőbb filmek kapcsán fantáziálnak vágószobában rekedt műalkotásokról. Az internet népe végül még Robin Williams 1993-as családi komédiáját, a Mrs. Doubtfire-t is képes volt képbe hozni a rendező Chris Columbus 2015-ös interjújának felidézésével.

Az ominózus beszélgetésben a direktor többek között arról mesélt, hogy Williams szabadszájú improvizációi miatt az eredetileg PG-13-besorolású (13 év alattiaknak szülői felügyelettel ajánlott) filmből R- (17 éven aluliaknak felügyelet mellett ajánlott) és NC-17-es besorolású (17 év alattiaknak nem engedélyezett) változat is készült. Erre csapott le a Film Facts nevű Twitter-csatorna március 19-i posztja, melynek láttán persze mindenki a legdurvább verziót akarta látni a házvezetőnőnek álcázott apa kalandjaiból.

A téma akkorát ment a közösségi médiában, hogy az Entertainment Weekly felkereste a rendezőt, aki készséggel elmondta, hogy NC-17-es változat ugyan talán mégsem létezik, de az R-besorolású vágáshoz tényleg született elég nyersanyag.

Hirdetés

"Valójában volt egy egyezség köztem és Robin között, mely szerint kétszer-háromszor el kellett játszania a szerepet a forgatókönyv alapján, ami után hagytam tovább játszani. Összességében 15-22 felvételt készíthettünk jelenetenként, úgy emlékszem, hogy a legtöbb a 22 volt.

A rendező szerint  a 2014-ben elhunyt színészlegenda minden egyes alkalommal újabb sorokkal állt elő, melyek közül néhány nem fért bele a PG-13-as filmbe, viszont piszkosul szórakoztató R-besorolású mozit  lehetett volna összedobni belőlük. Columbus úgy saccolja, hogy a rendelkezésre álló improvizációkból 3-4 verzió készülhetne a Mrs. Doubtfire-ből, s a jelenetek egy részét akár kész is lenne bemutatni egy dokumentumfilm keretében.

A "Williams Cut" elkészítését viszont teljesen kizárta, a rendező ugyanis elégedett a Mrs. Doubtfire eredeti formájával, így egyszerűen nem lát okot egy új verzió elkészítésére. S habár ebben maximálisan egyetérthetünk vele, azért egy kicsit szabad bánkódni is, mivel Columbus emlékei szerint Williams rögtönzései "felháborítóan vicces" anyagot szültek.

 

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)