Hirdetés

A Renfield végső előzetese még többet mutat Drakulából

|

Nicolas Cage láthatóan nagyon élvezi a vérszívó gróf szerepét.

Hirdetés

Ryan Ridley (Balfékek, Rick és Morty) forgatókönyve alapján és Chris McKay (LEGO Batman: A film, A holnap háborúja) rendezésében kapjuk meg Drakula újabb történetét, csakhogy ezúttal a készítők szakítottak a hagyományos felállással és nem a legendás vámpír lesz a középpontban, hanem csatlósa, a Nicholas Hoult (Mad Max: A harag útja, A menü) által alakított Renfield, aki már nagyon szeretne szabadulni urától és ebben Awkwafina (Ocean's 8, Shang-Chi) karaktere segíthet neki. 

Ennek ellenére Drakula simán ellophatja a show-t, hiszen maga Nicolas Cage bújt a bőrébe, aki korábban elárulta, hogy örömmel venné, ha a hírhedt vérszívó saját filmben is bizonyíthatna. 

Hirdetés

A színész a TotalFilmnek árulta el nemrég, hogy nagyon nagyra tartja Christopher Lee, Frank Langella, Lugosi Béla és Gary Oldman alakításait, de neki az volt az igazán érdekes, hogy tud-e valami újat hozzátenni a karakterhez, az eddigi kedvcsinálók és az alábbi trailer alapján pedig kijelenthetjük, hogy ha újat feltétlenül nem is mutat majd, de érezhetően imádta eljátszani Drakulát.

Az utolsó előzetes új jeleneteket mutat a filmből Renfield és a gróf kapcsán is, ami alapján kellően véres, akciódús és szórakoztató végeredményre számíthatunk: 

A Renfieldet április 13-án mutatják be a hazai mozik, a magyar szinkronra pedig várhatóan nem lesz panasz. Ti meg fogjátok nézni a filmet?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)