Hirdetés

A Rick és Morty egyik alkotója szerint a következő évad lenyűgöző lesz

|

Justin Roiland mesélt a legutóbbi és az új szezonról is, valamint elárulta, hogy melyek a kedvenc epizódjai.

Hirdetés

Ha van szó, amit nem ismernek a Rick és Morty alkotói, Justin Roiland és Dan Harmon, akkor az az unalom. Miközben a fő sorozat hatodik és későbbi évadjain dolgoznak, már nézhető a tízrészes Visszavágók mellékszálukkészül egy animesorozat a támogatásukkal, Harmon a Krapopolis című új sorozatát írja, valamint Roiland a játékfejlesztésből is kiveszi a részét egy őrült projekt, az E3-on bejelentett High on Life képében, amelyet az általa alapított Squanch Games fejleszt. 

Hirdetés

Roiland nemrég a San Diego Comic-Conon is részt vett, ahol az amerikai IGN-nek nyilatkozva elárulta, hogy vegyes érzései vannak a tavalyi, ötödik évaddal kapcsolatban, bár voltak enyhítő körülmények: 

"Az ötödik évad furcsa volt. Elvesztettük Mendelt [J. Michael Mendel line producert, aki 2019-ben váratlanul elhunyt]. Megdöbbentük. Kemény volt. Ha tovább beszélek, sírni kezdek."

A szeptember elején elrajtoló hatodik évadot illetően azonban már kicsit pozitívabban látja a dolgokat Roiland, amellyel szerinte a sorozat hűséges rajongói is elégedettek lesznek:

"Azt mondom, hogy egy kicsit kanonikusabb lesz. Igazán megjutalmazza a sorozat azon rajongóit, akik eddig a pontig nézték... Szóval, azt hiszem, végre visszatértünk a Rick and Morty ritmusába, és azt hiszem, a 6. évad... Az 5. évadot nem tartottam rossznak, de a 6. évad kibaszottul lenyűgöző. Ez tényleg egy kibaszottul minőségi évad." 

A Rick és Morty egyik atyja egyúttal azt is elárulta, hogy mi az öt kedvenc epizódja (nem sorrendbe rakva): a Total Rickall, amiben a családnak memóriaparazitákkal gyűlik meg a baja; a Ricky Minutes, ami az első kábeles epizód; a Big Trouble in Little Sanchez, vagyis az, amiben Tiny Rick is szerepel; a The Ricks Must Be Crazy, amiben Stephen Colbert vendégszereplő; az M. Night Shaym-Aliens, amiben Rick, Morty és Jerry egy idegen szimulációban rekednek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Kedvenceink egyébként csatlakozni fognak a MultiVersus karakterfelhozatalához: Morty augusztus 9-én, az első szezon indulásától lesz elérhető, Rick pedig valamikor később csatlakozik a bunyóhoz, szóval hamarosan nemcsak nézhetjük őket, hanem harcolhatunk is velük. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)