Hirdetés

A Rick és Morty ötödik évadában visszatérünk klón Beth kérdésére

|

Dan Harmon elmondása szerint az új szezonban ismét előtérbe kerül a Rick and Morty egy-egy korábbi sztoriszála, de számíthatunk újdonságokra is.

Hirdetés

Nem egyszerű eldönteni, hányadán állnak a Rick and Morty készítői a több epizódon is átívelő sztoriszálakkal: miután a harmadik évad sokkal inkább ebbe az irányba vitte el a sorozatot, a negyedik szezon látszólag teljes hátraarcot jelentett (az ötödik rész végén még ki is figurázták a lehetőséget, hogy visszahozzák a gonosz Mortyt és Főnixszemélyt, aki ugye Madárszemély volt régen). A fináléban aztán mégis előhúzták a kalapból Beth klónját, akiről eddig nem tudtuk, hogy létezik-e, Dan Harmon elmondása szerint ráadásul ez a kérdéskör az új részekben is az előtérben marad.

Hirdetés

A Rick és Morty egyik kitalálója és vezető írója az online megtartott PaleyFest alkalmával mesélt a készülő epizódokról, ahol kiemelte, fontos kérdés lesz, ki is Rick eredeti lánya.

"Ti is pont annyit tudtok, amennyit Rick. Nem szeretnék titkolózni a közönség előtt. Ő most Schroedinger Beth-e. A tény, hogy ő klón, vagy sem, a legfontosabb kérdés most. Ez a jelentős felismerés Rick elkötelezettségéről az el nem köteleződés felé, és hogy ez milyen káros lehet szülőként. Ez a fontos kérdés ebben az esetben. Új nagynénikkel egészítjük ki a családot és jól szórakozunk a Bethtel kapcsolatos lehetőségek felfedezése közben."

- mesélt Harmon.

Ezek mellett két másik témát is említett: egyrészt elárulta, hogy nincs hosszútávú tervük a sorozattal, legalábbis abból a szempontból, hogy nem jelölték ki előre a történet irányát.

"Azt szeretnénk a legkevésbé, hogy előre megtervezzük a dolgokat. Mi vagyunk a terv, mert mi vagyunk a sorozat jövője. Mi írtuk azokat a dolgokat, amit jelenleg megrajzolnak. Hatalmas erőfeszítéseket tettünk, hogy a pillanatban tudjunk maradni és ne határoljuk be magunkat túlságosan."

- fejtette ki, miért nincs sztori-bibliája a Rick and Morty íróinak.

Másfelől elhintette, hogy az ötödik évadban neki az a kedvenc része, amiben Morty egy új női szereplővel kerül közeli kapcsolatba, aki nem Jessica.

Azt persze nem árulta el, mikor láthatjuk majd az új részeket, így egyelőre nem tudunk jobbat, mint hogy várunk. Ti mire számítotok az új szezontól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)