Hirdetés

A Rick és Morty rendezői nagyon jó hírt hoztak a sorozat rajongóinak

|

Úgy néz ki, hogy a stáb elkapta a ritmust, a srácok már keményen dolgoznak a hetedik évadon, és mostantól minden gyorsabban megy majd.

Hirdetés

A Rick és Morty a 2013-as premierje óta kissé szedett-vetett tempóban hozta az új epizódokat. A showrunnerek több nehézséggel is küszködtek, de most Scott Marder állítása szerint ennek vége, a jövőben évente szállítják majd a friss évadokat, ahogy azt a közönség általában szeretné.

Ahogy közeleg a 6. szezon premierje, úgy sűrűsödnek a stáb programjai. Legutóbb Marder és a sorozat producere James Siciliano ültek le az Inverse újságíróival, hogy meséljenek egy kicsit a széria jövőjéről.

Ha minden úgy van, ahogy azt Siciliano állítja, akkor egy jó darabig nem kell aggódnunk a Rick és Morty jövője miatt.

"Elképesztő mennyiségű anyagon dolgozunk. Nem tudom, hogy mennyit mesélhetek, de a gyártást tekintve jön ugye a 6. évad, közben a 7. is már gyártás alatt áll. Az írók a 8. szezonon dolgoznak. Szóval jelenleg olyan 20 rész áll valamilyen fokú előkészület alatt az új évaddal együtt."

Hirdetés

Marder azt állítja, hogy évenkénti megjelenésre rendezkedtek be. Ez azt jelenti, hogy a szeptember 4-én debütáló hatodik évadot 2023-ban követheti a hetedik, és egy évvel később a jelenleg tervezés alatt álló nyolcadik, remélhetőleg még sokáig lehet majd folytatni a sort. 

Az ígéret szép szó, de a világból jelenleg hiányzik az a fokú stabilitás, ami mellett ezt el is tudnánk hinni. Legalább azt jó tudni, hogy a törekvés és a szándék adott, mi már csak drukkolunk. És ti? Várjátok a következő évadokat?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)