Hirdetés

A Ront alakító Rupert Grint szerint működhet a Harry Potter reboot, de nem filmként

|

A színész azt is elárulta, hogy visszatérne-e Ronként a jövőben.

Hirdetés

Jelenleg a Harry Potter világát megalkotó J.K. Rowling az első számú közellenség egyesek szemében, olyannyira, hogy az ebben az univerzumban játszódó Hogwarts Legacy-t is bojkottálni szeretnék. A Warner Bros. Discovery vezetését azonban nem igazán érdeklik a sértődött rajongók, a vállalatot vezető David Zaslav még novemberben azt mondta, hogy nyitott a franchise bővítésére és azt kizárólag úgy  tudja elképzelni, hogy abban Rowling is tevékenyen részt vesz

Ennek ellenére érdemi lépés vagy bejelentés még nem történt a Warner részéről, noha decemberben egy konferencián a WBTV elnöke, Channing Dungey elárulta, több különböző beszélgetést is folytatnak az ügyben, így akár egy Harry Potter sorozat megvalósítására is van remény. 

Hirdetés

Ezt a vonalat támogatja a Harry Potter filmekben Ront játszó Rupert Grint is. A színész - aki éppen újdonságát, az M. Night Shyamalan által rendezett Kopogás a kunyhóban című thrillert népszerűsíti - a GQ Magazine UK-nak adott interjút, amelyben elmagyarázta, hogy ő milyen megoldásnak örülne: 

"Szeretném, ha a Harry Pottert tévésorozatban dolgoznák fel. Szerintem nagyon jól működne. Biztos vagyok benne, hogy a filmeket úgyis remake-elik."

Grint elmondása alapján büszke rá, hogy a filmes Harry Potter franchise egyik főszereplője lehetett, de hozzátette: benne van az érzés, hogy átadja a stafétát, hogy valaki más játssza Ront. A színész bevallása szerint nagyon furcsa, kettős érzés ez, mert nagyon tudott a karakterrel azonosulni, és aztán őt választották ki, hogy életre keltse - ezt nehéz elengednie, ugyanakkor jó is lenne. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Rupert Grint a Harry Potter 20. évfordulója alkalmából készített műsorban találkozott újra a széria színészeivel, a végeredményt az HBO Maxon nézhetitek meg. Ti örülnétek egy HP-sorozatnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)