Hirdetés

A Russo-tesók támogatásával jön a Marvel vs. DC dokusorozat

|

A sorozatot az egyik legnagyobb geek, Kevin Smith narrálja.

Hirdetés

Miközben rajongók árkokat ásnak és látványosan fújnak egymásra, a Marvel és DC között véres háborúzás helyett inkább egészséges rivalizálás folyik. Az viszont eléggé hírhedt, hiszen számos karakter ihlette meg egyik vagy másik felet, és komoly verseny zajlik több fronton (képregény, film, sorozat, merchandise) is.

A két gigász közös történelme van olyan érdekes, hogy érdemes legyen belőle dokumentumfilm-sorozatot készíteni, ami a Russo-tesók (Amerika Kapitány: Polgárháború, Bosszúállók: Végtelen háború és Bosszúállók: Végjáték) produceri felügyeletével, valamint Don Argott és Sheena M. Joyce (Framing John DeLorean) rendezésében meg is valósult. 

Hirdetés

A Slugfest névre keresztelt dokusorozat eredetileg a Quibin jelent volna meg, ám annak befuccsolása után a The Roku Channelen lesz látható december 24-től. A Reed Tucker azonos című ismeretterjesztő könyve által ihletett alkotás arra fókuszál, hogy megismertesse a közönséggel a két nagy vállalat rivalizálását és hogy az miképpen formálta az ikonikus történeteket és karaktereket, amiket és akiket a rajongók világszerte ismernek és szeretnek. 

A tízrészes Slugfest minden epizódját telepakolták interjúkkal és rekonstruálásokkal, a narrátor pedig az ismert színész és rendező, Kevin Smith (Shop-stop, Dogma, Jay és Néma Bob visszavág). 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)