Hirdetés

A Russo testvérek jövőre már forgatni akarják az Extraction 2-t

|

Chris Hemsworth és a Russo testvérek Tyler Rake: A kimenekítés című akciófilmje már biztosan kap folytatást, a kérdés csak az, hogy mikor.

Hirdetés

Az Extraction hatalmasat szólt, amikor tavaly felbukkant a Netflixen (a Puliwood kritikáját érdemes elolvasni róla, vagy persze bepótolni a filmet magát, ha eddig nem volt meg), ezt pedig szinte azonnal egy zöld lámpa követte a folytatást illetően. A Russo testvérek nekiláthattak az Tyler Rake: A kimenekítés 2 tervezésének, a rajongók és újságírók pedig azóta is zaklatják őket kérdések tömegeivel.

A páros készségesen válaszol mindenre, amire csak tud, de azt ők sem tudják, hogy mikor lesz kész a forgatókönyv.

Hirdetés

A srácok még erősen a sztorin dolgoznak, de remélhetőleg ez nem tart már sokáig.

"Épp az írási fázisában vagyunk, de reményeink szerint valamikor jövőre már elkezdhetjük a forgatásokat. Én nagyon izgatott vagyok, Hemsworth is nagyon izgatott és a Netflix is nagyon izgatott, szóval az egész csak azon múlik, hogy befejezzük a forgatókönyvet."

A páros nem mesélt semmit a sztoriról, de korábban azt nyilatkozták, hogy egy folytatásra, és egy előtörténetre is van esély.

Akkor még nem tudták eldönteni, hogy melyik út lenne a megfelelő, de az sincs kizárva, hogy egybemossák a kettőt. Szerintetek melyik lenne a jobb megoldás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)