Hirdetés

A Russo testvérek tisztázták, tényleg létezik-e 6 órás rendezői verzió a Bosszúállók: Végjátékból

|

Hosszú ideje kering már a 6 órás Bosszúállók: Végjáték legendája.

Hirdetés

Joe és Anthony Russo nemrég elárulta, természetesen nem valósak azok a pletykák, melyek egy maratoni hosszúságú, nem kevesebb, mint 6 órás Bosszúállók: Végjáték "rendezői verzióról" szólnak. A Wired "AutoComplete Interview" beszélgetése során az is kiderült, hogy végül mennyi alapanyag végezte a vágóasztalon. 

A Russo testvérek ugyanis egészen belementek a részletekbe, és elárulták, a leghosszabb verzió eredetileg nagyjából 3 óra és 40 perc hosszú volt.

Hirdetés

A rendezőpáros viszont úgy véli, oka volt annak, hogy körülbelül 40 percet végül kivágtak a filmből, és semmit sem tennének ma sem másként. Úgy érzik, a mozikban látott film igazából nem más, mint az ő "rendezői verziójuk", teljes mértékben azt tükrözi a kész mű, amit együtt megálmodtak.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)