Hirdetés

A Samurai Jack alkotójának Star Wars: Clone Wars sorozata is felkerül a Disney+-ra

|

A 2008-as sorozat előtt is volt egy Klónok háborúja széria, amit Genndy Tartakovsky rendezett, és több Emmy díjat is nyert.

Hirdetés

Kevesek emlékeznek már a 2003-as, eredeti Star Wars: Clone Wars szériára, ami annak idején a Cartoon Networkon jelent meg, és rövid epizódokban mutatta be a Star Wars II és III közti eseményeket. Genndy Tartakovsky (a Samurai Jack alkotója) sorozata egy sok szempontból éles és elgondolkodtató háborús sztorit hozott, ami animációs stílusával és ügyes történetmesélésével mindenkit levett a lábáról. A 2008-as Star Wars: The Clone Wars indulása után sokan mégis elfelejtették a létezését.

Hirdetés

Szerencsére a széria hamarosan elfoglalhatja majd megérdemelt helyét a Disney+ Star Wars tartalmak között, és így megkaphatja azt a figyelmet, amit megérdemel. Az egeres cég bejelentette, hogy a Clone Wars Volume I és II a Star Wars: Ewoks sorozatokkal együtt felkerül a streaming szolgáltatásra még április 2-án.

Mivel a Star Wars: Clone Wars több Emmy díjat is nyert a legjobb animációs műsor kategóriában, így csak idő kérdése volt a dolog. Akinek még nem volt alkalma pótolni a cuccot, az mindenképpen kezdjen hozzá, amint lehetősége nyílik majd rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)