Hirdetés

A Sandman: Az álmok fejedelme új előzetesében rémálmok keverik a bajt

|

Hamarosan itt a premier, de még pont belefért egy új előzetes.

Hirdetés

Egyre közelebb kerülünk a netflixes Sandman: Az álmok fejedelme bemutatójához, ami némiképp átgyújra Neil Gaiman kultikussá vált képregénysorozatát (teszi mindezt az eredeti alkotó heves bólogatása és helyeslése mellett), de az alapok terén azért változatlan marad, erre erősít rá a friss kedvcsináló.

A San Diego Comic-Conon ugyanis új előzetest kapott a sorozat első évada, alább ezt nézhetitek meg.

Hirdetés

A történet szerint Morpheust, az álmok fejedelmét csapdába ejtik az emberek, de végül csak sikerül kiszabadulnia (itt indul maga a sztori). Távollétében azonban történt egy s más, ráfér a rendszabályozás az álmok birodalmára, és különösen azokra a komisz rémálmokra, akik elkezdtek halandókat gyilkolászni. 

A Sandman: Az álmok fejedelme augusztus 5-től lesz nézhető, kizárólag a Netflix műsorán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)