Hirdetés

A Sandman folytatásáról beszélt az alkotó, így áll most a következő szezon

|

A rajongók már nagyon várják az infómorzsákat a következő epizódokkal kapcsolatban, de Neil Gaiman igyekszik titokzatos maradni.

Hirdetés

A Sandman volt a 2022-es év egyik legsikeresebb szériája, így senkit nem lepett meg, hogy a Netflix szinte azonnal berendelte belőle a második szezont. Illetve nem biztos, hogy egy második évadot, de az biztos, hogy egy folytatást.

A Netflix ugyanis a mai napig, egyetlen hivatalos közleményben sem volt hajlandó kimondani, hogy "Season 2", így a közönség most találgat, hogy mi is lesz akkor ez a folytatás. Akárhogy is, a széria és az eredeti képregények alkotója, Neil Gaiman már dolgozik az ügyön.

Hirdetés

Gaimant a személyes Tumblr fiókján kérdezgetik a rajongók a projektről, aki egyébként nem szégyellős, ha válaszadásról van szó. Mondjuk nem is kifejezetten bőbeszédű:

"A forgatókönyvek íródnak. Az első epizód castingolásai pörögnek. A díszletek terveződnek."

Annyira nem meglepő, hogy a sorozat következő hajrája még nagyon korai stádiumban van. Az első szezon tavaly augusztusban érkezett, és azt a minőséget, amit kaptunk nagyon lassú folyamat lesz újra összerakni. Neil és csapatának időre lesz szüksége, de ha olyan jó epizódokat kapunk majd, mint az első évadban, akkor mindent meg fogunk majd bocsátani.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)