Hirdetés

A Sárkányok háza, és a Harry Potter különkiadás is fontos eleme lesz 2022-nek

|

A jövő év egy nagyon fontos időszakot indít majd a Warner életében: elindítják végre a Trónok harca spin-offot egy újabb világsikerben reménykedve.

Hirdetés

Most, hogy eljött az ünnepi időszak, mindenki elkezdhet tervezgetni a jövő évre. A Warner Media például már pontosan tudja a jövő évi beosztását, és premierjeit, így egy trailerben meg is osztották velünk ezeket.

A 2022-es évben ugyan már nem lesz minden filmjük a premier napján elérhető az HBO Maxen, de legalább egy rakat sorozatot és régebbi produkciót fogunk elérni majd a havidíjunkért cserébe. Az év végi Harry Potter különkiadás mellett, például ott lesz jövőre a Westworld negyedik évada, az Euphoria következő szezonja, de 2022-ben kerül képernyőkre végre a House of the Dragon első évada is.

Hirdetés

Utóbbi egy nagyon fontos megjelenés lesz a Warnernek, miután több Trónok harca spin-off is csődöt mondott.

Az HBO Max egyébként 2022-ben végre Magyarországra is eljut majd, így remélhetőleg már nem sokáig kell nélkülöznünk az exkluzív tartalmakat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)