Hirdetés

A Secret Invasion forgatási videóján megtámadják Emilia Clarke karakterét

|

Ahogy pörögnek a Secret Invasion munkálatai, úgy kerülnek elő az új felvételek.

Hirdetés

A Marvel Secret Invasion sorozata lehet a franchise jövőjének egyik kulcsfontosságú eleme. A Captain Marvel óta tudjuk, hogy a világban bizony skrullok laknak, akik felvehetik bárki alakját, és beszivároghatnak bárhová.

A jelenlétük komoly nehézséget okozott kedvenc szuperhőseinknek a képregények oldalain, és úgy tűnik, hogy nem lesz ez másképp a Disney+-os tévésorozatban sem.

Hirdetés

A Secret Invasion széria visszahozza nekünk Samuel L. Jackson Nick Furyját, Ben Mendelsohn Talosát, és Cobie Smulders Maria Hilljét. Az új karaktereket pedig Emilia Clarke, Kingsley Ben-Adir, Olivia Colman, Killian Scott, Christopher McDonald és Carmen Ejogo alakítják.

Ugyan az újoncok közül még szinte senkiről semmit sem tudunk, de azért elég valószínű, hogy Emilia Clarke egy fontos szereplő lesz. A lenti videóban az látható, ahogy egy motion-capture szerelésben lévő támadóval harcol.

A forgatás már tavaly ősszel megkezdődött, de nem érdemes lélegzetet visszafolytva várni a premiert. A legjobb esetben is csak 2022 végére futhatnak be az első részek, de nagyobb esély van a 2023-as bemutatóra.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)