Hirdetés

Megérkezett a Setét torony első előzetese

|

Idén kerül a mozikba a Stephen King bestsellerén alapuló film, és most kaptunk hozzá egy nagyon hangulatos kedvcsinálót.

Hirdetés

Korábban már volt róla szó, hogy film és sorozat is készül a fantasy, sci-fi és western elemeket egybegyúró Setét toronyból, hamarosan pedig meg is nézhetjük, hogy fest a mozivásznon Stephen King epikus története. A most megjelent előzetes csak még nehezebbé teszi a várakozást.

Hirdetés

A videó röviden felvázolja nekünk az alapsztorit, ami átalakult egy kicsit a könyvhöz képest, mert úgy tűnik, hogy inkább a Föld és Jake Chambers lesznek a főszereplők, mintsem Roland Deschain és az ő világa. Azonban Matthew McConaughey-ra remekül illik a fekete ruhás ember szerepe, és Idris Elba is jól alakítja a harcost az eddig látott néhány percben.

A Setét torony film augusztus 3-án debütál a mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)