Hirdetés

Az Amazon kaszálta A setét torony sorozatot

|

Átok ül Stephen King regényfolyamának adaptációján.

Hirdetés

Két éve még örömmel újságoltuk, hogy az Amazon Studios is megpróbálkozik feldolgozni Stephen King kultikus művét, A setét tornyot, amelyet előtte már számos alkalommal próbáltak tető alá hozni, de csak az Idris Elba főszereplésével készült 2017-es filmadaptációnak sikerült megjelennie a projektek közül. 

Hirdetés

A rajongók azonban hiába reménykedtek egy épkézláb sorozatváltozatban: a Deadline jelentése szerint az Amazon Studios-nál már biztosan nem fog megvalósulni A setét torony sorozat, amely egy ideje már formálódott náluk. Az információk szerint a stúdió úgy érezte, hogy a Glen Mazzara showrunner/executive producer által szállított pilot nem ugorja meg azt a szintet, amit a műfaj hasonló alkotásai, mint például a szintén náluk készülő A Gyűrűk Ura széria. 

A jelentések szerint a pilot olyan színészeket vonultatott volna fel a két főszereplőt, azaz a fegyverforgató Roland Deschaint alakító Sam Strike (Nightflyers) és a feketébe öltözött embert életre keltő Jasper Pääkkönen (Vikingek) mellett, mint Michael Rooker (A galaxis őrzői 1-2, The Walking Dead), Jerome Flynn (Trónok harca, Ripper Street) és Joana Ribeiro (Az ember, aki megölte Don Quixote-t), de valószínűleg már sosem láthatjuk, hogy mit hozott volna össze a stáb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)