Hirdetés

A setét torony - az Amazon is megpróbálkozik egy feldolgozással

|

Miután a tavalyi filmfeldolgozás nem sikerült túl jól, az Amazon sorozat formájában próbálja meg képernyőre vinni Stephen King regényfolyamát.

Hirdetés

A streamelő szolgáltatások üzemeltetői mindannyian tudják, hogy a legnagyobb fegyverük az egymással folytatott versenyben a saját gyártású exkluzív tartalmak felhozatala, így az Amazon is sorra adja ki és készíti elő a különböző projekteket. A Gyűrűk Ura és a Conan a barbár után pedig kiderült, hogy A setét torony alapján is sorozatot forgatnak majd.

Hirdetés

Erről a Deadline írt, a beszámolójukban kiemelik, hogy az Amazon komoly erőfeszítéseket tesz, hogy a fantasy és a sci-fi műfajokban is megvessék a lábukat néhány nagyszabású sorozattal. Ennek érdekében pedig tömegével vásárolják fel a különböző irodalmi művek adaptációs jogait, Az Idő Kereke mellett a Korongvilág, a Snow Crash és Iain Banks Culture-regényei alapján is sorozatot készítenek majd. A feldolgozások érkezési sorrendje, vagy más, velük kapcsolatos részlet viszont egyelőre még nem ismert, így azt sem tudni, mennyi valóságtartalma van a korábbi pletykáknak, amik szerint a tavalyi, nem túl acélos filmfeldolgozás után az Amazon sorozatának főszerepére is esélyes Idris Elba.

Mit gondoltok, a sorozat jobb lehet, mint a legutóbbi feldolgozás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)