Hirdetés

A Shang-Chi és a Creed 2 sztárja is csatlakozik a Vikingek: Valhalla stábjához

|

Noha Florian Munteanu minden szükséges adottsággal rendelkezik, nem vikinget fog alakítani a Netflix sorozatában.

Hirdetés

Valamelyest elmaradt ugyan a History Channel-féle Vikingektől, a netflixes Vikingek: Valhalla egyértelműen az épp számos problémával küzdő, de a piacot változatlanul vezető streaming platform jobb minőséget képviselő sorozatai közé tartozik. Szerencsére a nézettséggel sem volt gond, így kasza helyett megújítás várt rá, azaz két további évadon át még biztosan figyelemmel kísérhetjük Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter és Harald Sigurdsson herceg kalandjait.

A főszereplők útja várhatóan egészen Bizáncig vezet majd a második évad során, ugyanis mint azt a Deadline megtudta, a széria alkotói már ki is választották azt a színészt, akinek a 11. században élt generálist, Geórgiosz Maniakészt kell megszemélyesítenie.

Hirdetés

A jelek szerint erre a feladatra leginkább Florian Munteanut találták alkalmasnak. A román származású, de Németországban született és nevelkedett egykori nehézsúlyú bokszolóból lett színészt testalkata valóban arra predesztinálja, hogy eljátssza a korabeli leírásokban óriási termetű, és vérszomjas harcosként ábrázolt bizánci tábornokot.

Munteanut korábban a Creed II-ben láthatta a közönség Ivan Drago (Dolph Lundgren) fia, Viktor szerepében, és ő alakította Razor Fistet a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendájában. Feltűnt még Chris Pine nemrég bemutatott, ám bődületesen nagyot bukott The Contractor című thrillerében is. Legközelebb a Magyarországon forgatott Borderlands filmben találkozunk vele (Krieg karakterét kelti életre), és visszatér majd a Creed III-ban is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)