Hirdetés

A Shang-Chi film után Ben Kingsley egy másik Marvel-projektben is visszatérhet

|

Úgy tűnik nem a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája moziban láthattuk utoljára Ben Kingsley karakterét.

Hirdetés

Kétségtelenül Ben Kingsley lett a Marvel filmes univerzum első igazán megosztó figurája, mivel a Vasember 3 előzetesei és a maga a film első fele is azt sejtette, hogy szerepe szerint a Mandarint, vagyis a Tíz Gyűrű nevű terrorszervezet könyörtelen vezetőjét alakítja, de aztán kiderült, hogy valójában Trevor Slattery nevű színészről van szó, aki maga is csak eljátssza a terroristát. Trevor Slattery aztán felbukkant még az All Hail the King című Marvel One Shot kisfilmben, majd fontos szerephez jutott a 2021-es Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája moziban is.

A legfrissebb pletykák szerint pedig Trevor hamarosan visszatér, Ben Kingsley karaktere ugyanis elvileg szerepelni fog a Disney+-ra készülő Wonder Man tévésorozatban is. A Variety legalábbis erről számolt be nemrégiben.

Hirdetés

Ha minden igaz, akkor a Wonder Man sorozatért azt a Destin Daniel Cretton felel majd, akinek az első Shang-Chi filmet is köszönhettük, és aki 2025-ben elhozza majd nekünk az Avengers: The Kang Dynasty csapatmozit. A Wonder Man széria az eddig kikerült infók alapján egy hollywoodi szatíra lesz, így nem is annyira meglepő igazából a színész Trevor Slattery szerepeltetése. 

Maga a címszereplő, Wonder Man, vagyis civilben Simon Williams maga is a filmiparban dolgozik az eredeti képregényekben kaszkadőrként, később pedig színészként. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)