Hirdetés

A Shang-Chi sikere is szerepet játszhat abban, hogy csak moziban debütál az Örökkévalók

|

Egy friss jelentés szerint a Disney végleg döntött az ügyben, novemberben csak a vásznon láthatjuk az MCU új filmjét.

Hirdetés

Marvel-fronton az utóbbi hetekben a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája körül forgott a világ, már ha nem számítjuk az olyan játékokat, mint a Midnight Suns, a Guardians of the Galaxy, vagy az Insomniac Wolverine-kalandja.

Az MCU Simu Liu által alakított legújabb hőse A Fekete özvegy pereskedéshez vezető gyakorlatával ellentétben kizárólag mozikban debütált, a jelek szerint akkora sikerrel, hogy a novemberben érkező Örökkévalók már biztosan nem fog streaminges premiert kapni.

Hirdetés

Erről a hollywoodi bennfentesnek számító Matthew Belloni számolt be kéthetente jelentkező hírlevelének legújabb kiadásában. Az The Hollywood Reporter korábbi szerkesztője szerint a Disney élén álló Bob Chapeket és a terjesztésért felelős Kareem Danielst az billentette végképp a vászon felé, hogy Shang-Chi bemutatkozása a munka ünnepének (Labor Day) 4 napos hosszú hétvégéje alatt 94,4 millió dollárt kaszált az Egyesült Államokban.

A film ezzel egy régi csúcsot zúzott le, a nemzeti ünnepen ugyanis eddig a 2007-es Halloween produkálta a legerősebb rajtot, ám még az is csak 30,6 millió dollárt termelt. A sajtó megkeresésére a Disney nem kommentálta az értesülést, Belloni jelentése azonban egybevág a tokiói olimpián látott reklámokkal, melyek szintén arról árulkodtak, hogy csak mozis premierrel érdemes számolnunk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A Disney+ előfizetőinek így feltehetően a hagyományos 90-ről 45 napra csökkentett határidőt kell kibírniuk az Örökkévalók november 5-i bemutatója után, a Shang Chi és a Tíz Gyűrű esetében legalábbis így alakult a menetrend.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)