Hirdetés

A Shang-Chi új poszterei szerint sárkányokkal bővül az MCU

|

Sok minden láttunk már a Marvel mozifilmjeiben, de konkrét sárkányokat eddig még soha.

Hirdetés

Sokat változott az MCU, vagyis a Marvel filmes univerzuma az első Vasember mozi óta. Hőseink már teljesen otthonosan mozognak idegen lények társaságában, kozmikus entitásokkal ismerkedhettünk meg, egy fa és egy beszélő mosómedve kalandjain nevethettünk, egy valamit viszont eddig még nem láttuk: sárkányokat.

Nagyon úgy fest, hogy a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája ezeket a mitológiai lényeket is bevezeti a Marvel filmes világába, erről árulkodik legalábbis a film új posztere.

Hirdetés

A kifejezetten az IMAX-es vetítésekhez készített meglehetősen látványos plakáton ugyanis két sárkány is helyet kapott. A bal egy klasszikus ázsiai lénynek tűnik, a jobb, apróbb sárkány viszont meglehetősen fura, egészen pontosan hét farka van ugyanis.

A Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája 2021. szeptember 2-án fog megérkezni a magyar mozikba, a film premierjéig viszont még bőven van időtök újra megnézni, vagy esetleg pótolni az utolsó magyar szinkronos előzetest.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)