Hirdetés

A Shazam 2 egyik előzetese leleplezte a film nagy cameóját, nem véletlenül dühös emiatt a rendező

|

A Shazam! Az istenek haragja rendezője szerint a bemutatóig kerüljétek el az internetet és ne nézzetek tévéreklámokat - utóbbit egyébként sem tanácsolja.

Hirdetés

A héten kerül mozikba a Shazam! Az istenek haragja, a jelenleg ismert DC moziverzum egyik utolsó filmje, a nagy váltás, vagyis James Gunn újrakevert DC univerzumának debütálása előtt pedig sokakat foglalkoztat az a kérdés, hogy vajon milyen apróbb kikacsintásokat, cameo jeleneteket kapnak ennek a világnak az eredeti hősei. Sokan találgattak, hogy vajon fel fog-e valaki bukkanni közülük az új Shazam-filmben, de ezt nyilván meglepetésnek szerették volna megtartani az alkotók.

Nos, a marketingesek másként gondolták a dolgot. A Shazam! Az istenek haragja egyik rövid kedvcsinálója ugyanis gátlástalanul ellő egy elég nagy vendégszereplőt. Mondanunk sem kell, hogy masszívan spoileres sorok következnek.

Hirdetés

Egy rövid tévéreklámról van szó, amiben felbukkan maga Wonder Woman is. Nem csak egy olyan alibimegoldásról van szó, mint mikor egy fej nélküli Superman feszített az első Shazam végén, itt tényleg Gal Gadot bújt még egyszer utoljára az amazon hősnő jelmezébe. 

A film rendezője, David F. Sandberg a jelek szerint cseppet sem boldog a történtek miatt, ugyanis egyenesen arra biztatja a rajongókat, hogy az efféle spoilerek miatt ne legyenek inkább online, sőt tévéreklámokat se nézzenek - hozzátette, ez egyébként általánosságban is egy jó tanács. 

Az, hogy kifejezetten a filmet promozó reklámok elkerülésére biztat mindenki a rendező jól mutatja, hogy Sandbergnek mi a véleménye erről a tényleg nehezen magyarázható marketinges döntésről. Nagyon úgy fest, hogy a jelenlegi DC moziverzum esetében már tényleg "minden mindegy" alapon történnek a dolgok, és a Warner abszolút a Gunn-korszakra készül.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)