Hirdetés

A Shazam! folytatásában egy másik híres DC-karakter is felbukkanhat

|

Izgalmas pletykák kezdtek keringeni a Shazam! Fury of the Gods kapcsán.

Hirdetés

Az elmúlt pár évben sajnos gyakorivá vált, hogy csúsztak a premierek, de ezúttal a Warner előbbre hozott egy bemutatót. A Shazam! Fury of the Gods még idén decemberben a vászonra kerül (az Aquaman 2 helyét veszi át), így a DC EU rajongói nyilván el is kezdtek találgatni a produkció sztorijáról.

Azt már tudjuk, hogy a történet tovább viszi majd Billy Batson és isteni családjának történetét, de már az is biztossá vált, hogy új karakterekkel is találkozunk majd. Az egyik új szereplő Rachel Zegler alakításában érkezik, aki egyébként együtt dolgozik Gal Gadottal a Hófehérke remake-en.

Hirdetés

Az Empire Magazine elkapta Zeglert egy rövid interjúra, amiben egy sokat mondó kijelentéssel felkeltette a DC-rajongók figyelmét is:

"Nem mondhatok túl sokat, de nem a Hófehérke forgatása volt az első találkozónk."

Mivel a Disney új Hófehérkéje jóval a Shazam! 2 után fog érkezni, így sokan azt feltételezik, hogy a páros a DC-film munkálatai közben futott össze először. Ezt azt jelenteni, hogy Wonder Woman valószínűleg felbukkan majd a Fury of the Godsban, amit egyébként sok rajongó már hosszú ideje vár.

Wonder Woman és Shazam története is szorosan kapcsolódik a mitológiai istenekhez, így a találkozó adná magát. Reméljük, hogy nem csak egy szomorú félreértés áldozataivá váltunk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)