Hirdetés

A She-Hulk sorozat rendezője reagált a CGI-t érintő kritikákra

|

Kat Coiro szerint sok reakciónak ahhoz van köze, hogy a She-Hulk más, mint bármi, amit eddig láttunk.

Hirdetés

Amióta megjelent a She-Hulk sorozat első trailere, a rajongók egy része kitartóan kritizálja a videóban látott CGI minőségét, amely persze a szokásos módon javult volna a premierig, ugyanakkor a Disney igyekezett ennél gyorsabban reagálni és hamar lecserélni a nem túl acélos effekteket. Az olcsó hatást keltő CGI okaira később egy VFX-művész adott magyarázatot, időközben aztán az is kiderült, hogy nem fényes a Marvel Studios és a speciális effektekkel foglalkozó szakemberek kapcsolata. 

Hirdetés

A témában most megszólalt a She-Hulk sorozat rendezője, Kat Coiro is, aki az SFX magazinnak nyilatkozva elmondta, hogy hónapokat töltöttek a dizájnnal, mielőtt a forgatásra került volna sor, majd az utómunkák folyamán finomítottak rajta. Tisztában van vele, hogy az előzetesre adott rajongói reakciók vegyesek, de számítottak is erre: 

"Azt hiszem, a reakciók nagy része azzal függ össze, hogy annyira más, mint bármi, amit eddig láttunk. Ha Thanosra vagy Hulkra gondolsz, olyan elképesztő zordsággal, durvasággal és méretekkel rendelkeznek, míg ez She-Hulk esetében annyival visszafogottabb, hogy szinte már sokkoló, mert ilyenre korábban még nem volt példa."

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Corio hozzátette, hogy a minél jobb végeredmény érdekében szorosan együttműködtek Victoria Alonsóval, a Marvel Studios utómunkálatokkal, VFX-szel és animációval foglalkozó részlegének elnökével She-Hulk kinézetét illetően: 

"Hihetetlenül jó szeme van, és számomra ez a szem nagyrészt abból a nagyon érzelmes zsigeri reakcióból fakad, amit évtizedes technikai szakértelemmel támaszt alá. Ami szerintem nagyon király, hogy megtartja ezt a valódi érzelmi reakciót a VFX-re. A munkáját figyelve rengeteget tanultam arról, hogy miért működik valami, és miért nem; miért megy át az uncanny valley-be? És ez mindig a színészi teljesítményre és annak megragadására vezethető vissza."

A magyarul Amazon: Ügyvédnek nevezett She-Hulk sorozat augusztus 17-én rajtol el a Disney+-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)