Hirdetés

A She-Hulk trailerben titokban Daredevil is szerepelt?

|

Ha többszöri újranézésre sem szúrtad ki Charlie Coxot, nem te nem vagy elég figyelmes.

Hirdetés

A premierdátummal együtt érkezett meg a She-Hulk - avagy magyarul Amazon - sorozat legelső trailere, amely igencsak megosztotta a nézőket: sokan nincsenek kibékülve a CGI minőségével, mások pedig a karakter méretét kritizálják Hulkhoz képest. Néhányan azonban még arra a pletykára is emlékeznek, miszerint Matt Murdock, azaz Daredevil felbukkanhatna a jogi téma miatt számára kézenfekvő szériában, és tudni vélik, hogy a karakter rejtve ugyan, de megmutatta magát az előzetesben. Megértjük, ha zavarodottan bámultok a képernyőre, elsőre mi sem értettük.

Hirdetés

Csakhogy szembejött egy teória, ami őrültnek tűnik, de nem lehetetlennek. Egyesek ugyanis azt állították, hogy a videóban látott rejtélyes, békajelmezes alak nem más, mint Matt Murdock álruhában. Amint arra a The Cosmic Circus rámutatott, a vak ügyvéd az 1965-ös Daredevil #11 című képregényben kiüti Frog-Mant és felveszi annak ruháját álcázásként. Lehetséges, hogy ugyanez történik itt is? A kérdés már csak az, hogy a Marvel miért rejtegetne a nézők elől egy ilyen izgalmas és a sorozat megtekintésére ösztönző cameót.

A kilenc epizódot számláló She-Hulk: Attorney at Law (magyarul Amazon: Ügyvéd) augusztus 17-én fog bemutatkozni a Disney+-on, és addigra már hazánkban is elérhető lesz a szolgáltatás, szóval a világ többi részével együtt fürkészhetjük majd a képernyőt Charlie Cox után nyomozva. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)