Hirdetés

A Shurit alakító színésznő megsérült a Fekete Párduc 2 forgatásán

|

Letitia Wrightot kórházba kellett szállítani, szerencsére nem történt komoly baj.

Hirdetés

Bár a Fekete Párduc sztárja, Chadwick Boseman fájdalmasan fiatalon elhunyt, a Marvel mindenképp szerette volna folytatni a filmet úgy, hogy egyszerre tisztelegnek a színész emléke előtt és adják át a stafétát másnak. Egyelőre lakat alatt őrzik a részleteket, így fogalmunk sincs, hogy a forgatókönyvírók milyen megoldás mellett döntöttek, mindazonáltal nagy rá az esély, hogy T'Challa húga, Shuri fog Wakanda királyának nyomdokaiba lépni, ahogyan tette azt a képregényekben is. 

Hirdetés

A stáb azonban újabb nehézségekbe ütközött, ezúttal a Shurit alakító Letitia Wright kapcsán. A forgatás egy ideje már megy, most éppen Atlantában vertek főhadiszállást, és a jelentések szerint a színésznő megsérült a munkálatok során, amikor Bostonban vettek fel kaszkadőrjeleneteket éjjel. Bár azonnal kórházba szállították, a hírek alapján megúszta kisebb sérülésekkel és hamarosan kiengedhetik, így a források szerint a baleset nem fogja hátráltatni a forgatási menetrendet. 

A Fekete Párduc folytatása 2022. július 8-án kerülhet a mozikba Ryan Coogler (Fekete Párduc, Creed: Apollo fia) rendezésében, Wright mellett pedig visszatér Martin Freeman (Everett K. Ross), Angela Bassett (Ramonda), Danai Gurira (Okoye), Daniel Kaluuya (W'Kabi), Winston Duke (M'Baku) és Lupita Nyong'o (Nakia) is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)