Hirdetés

A Sikoly 5 nem lesz családbarátabb film

|

Maga a film producere közölte, hogy nem kell aggódni a rajongóknak: lesz erőszak bőven.

Hirdetés

Közel 11 évvel a legutóbbi Sikoly film premierje után végre ismét mozikba kerül a világ talán legismertebb horror szériája. Az új epizódra az eredeti stáb is visszatért, így újra láthatjuk majd Courteney Coxot, David Arquette-et és Neve Campbellt.

Ahogy az utómunkálatok szépen befejeződnek, és a film felkészül a 2022-es januári premierjére, úgy eljött az ideje a korhatárbesorolás kérdésének is.

Hirdetés

Chad Villella, a Sikoly 5 producere maga erősítette meg, hogy a következő film is R besorolást kap, tehát 17 éven aluliak számára csak nagykorú felügyelete mellett lesz ajánlott. Ez azt jelenti, hogy bőséggel lesz vagdalkozás, vérengzés és erőszakos halál.

Ugyan ez nem lesz nagy meglepetés a Sikoly rajongóknak, de nem volt mindig biztos az R besorolás. Az első filmből készült egy szárazabb verzió, ami PG besorolást kaphatott volna, aztán Wes Craven visszatett minden brutális gyilkolást a forgatókönyvbe, sőt, hozzáadott egy extrát is, mert úgy érezte, hogy 30 perc két mészárlás között túl sok. 

A Sikoly 5 2022. január 14-én kerül a mozikba, addig lehet újranézni a korábbi filmeket. Ti szerettétek a szériát?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)