Hirdetés

A Sikoly 6-ban több ismerős túlélő is visszatér

|

A Sikoly széria jövőre folytatódik egy új felvonással, és bár a sztoriról relatív keveset tudunk, azt már igen, hogy kik lesznek annak mozgatórugói.

Hirdetés

A Sikoly széria már hosszú évek óta szórakoztatja a slasher horrorra vágyó filmnézőket. Az ötödik felvonás ismét elég sikeres lett ahhoz, hogy megérje folytatást írni hozzá, így a premier után nem sokkal már be is jelentsék a hatodik film érkezését. 

Márciusban a csapat már a premier dátumot is bejelentette, így minden fontos infó tudatában lassan pöröghetnek is a munkálatok.

Hirdetés

Azt még nem tudjuk, hogy a folytatás miről fog szólni, de azt már igen, hogy a széria visszahoz majd egy maréknyi túlélőt. A Variety jelentése szerint Melissa Barrera (Sam), Jasmin Savoy Brown (Mindy), Mason Gooding (Chad), és Jenna Ortega (Tara) mind benéznek majd a hatodik részre. Hogy kinek mekkora szerepe lesz, az még kérdéses, ahogy az új karakterek sora is.

A sztorit és a karaktereket illetően minden tisztázódik majd, ahogy szép lassan araszolunk a 2023. március 31-es dátum fel. Ti várjátok a folytatást?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)