Hirdetés

A Sikoly alkotói különleges dologgal készültek a legnagyobb rajongóknak

|

David Arquette az Airbnb csapatával állt össze egy nem mindennapi élmény kedvéért.

Hirdetés

10 évvel a legutóbbi Sikoly film premierje után végre mozikba kerül a széria következő része, amelyet sajnos már nem Wes Craven rendez, ő ugyanis 2015-ben elhunyt, viszont az őt váltó Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett (Aki bújt, Az ördög ivadéka, V/H/S) -duó igyekszik tiszteletben tartani a hagyatékát. A Sikoly 5 - amely szimplán csak a Sikoly címet kapta - az eddigiekhez hasonlóan R-besorolást kap, valamint visszahozza a franchise összes fontosabb szereplőjét: Neve Campbell-t, Courteney Coxot és természetesen David Arquette-et is, aki valami igazán különlegessel is készül.

Hirdetés

A közelgő film és az első rész 25. évfordulójának tiszteletére a színész Kevin Williamson íróval és az Airbnb csapatával összeállva lehetőséget kínál a rajongóknak, hogy részt vegyenek egy virtuális kérdezz-felelekben, valamint eltöltsenek egy éjszakát a film valóban létező házában. Arquette az alábbi videóval népszerűsíti a lehetőséget, amelyből nem maradhatott ki a csattanó sem:

A bevállalós lakót egyenesen Dewey (Arquette) fogja üdvözölni, felfedezheti a házat annak összes híres zugával (például a késnyomokat az ajtón vagy a végzetes garázst), megnézheti VHS-en az összes eddigi Sikolyt, kap egy dedikált telefonvonalat a maszkos gyilkoshoz, ellátják a 90-es évek rágcsáival, és végül egyedi filmes emléktárgyakkal távozhat. Jól hangzik, nemde?

Az új Sikoly premierjére 2022 januárjában számíthatunk, ha a járványhelyzet nem szól közbe ismét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)