Hirdetés

A Sikoly megállította a Pókember: Nincs hazaút négy hete tartó menetelését

|

Az ötödik hétvégén már nem tudott a legnézettebb film maradni a harmadik Tom Holland-féle Pókember mozi.

Hirdetés

Az valószínűleg már senkinek nem új információ, hogy a Pókember: Nincs hazaút zsebre tette nem csak a magyar és európai, de a nemzetközi mozikat is. A Tom Holland-féle trilógia harmadik epizódja a Sony valaha készült legsikeresebb filmje lett, aminek a kiadó idén egy Oscar-díjat is szeretne behúzni.

A Sikoly a Pókember ötödik hetében érkezett meg a mozikba, mire a hálószövő bevétele már jelentős visszaesésnek indult, ezért az új kihívó maga mögé is tudta utasítani a Sony és a Marvel közös produkcióját.

Hirdetés

A Paramount és a Spyglass közös filmje, a Sikoly (aminek a kritikáját itt tudod elolvasni) az első hétvégéjén 30,6 millió dollárt hozott össze, míg a Nincs hazaút 26 millió dollárnyi bevételt termelt. Ezzel egy hónapnyi vezetés után először más ülhetett fel a trónra.

Az új Sikoly több mint 10 évvel az előző rész után érkezett és nem is kifejezetten folytatásról, inkább rebootról van szó, annak ellenére is, hogy számos visszautalás van a 2011-es Sikoly 4-re. A filmre több fontos szereplő is visszatért, mint például Neve Campbell, Courtney Cox vagy David Arquette.

Miközben szép teljesítmény a hétvégén aratott győzelem, azért senkit ne tévesszenek meg a számok. A Pókember már ötödik hete megy a mozikban és így is 26 millió dollárt szedett össze a pihenőnapokon, míg a Sikoly a debütálásával tudta csak maga mögé utasítani a Nincs hazautat. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)