Hirdetés

A Simpson család - készül a második mozi, más animációs filmeket is tervez a Fox

|

A Simpson család - A film folytatása mellett a hírek szerint dolgoznak egy Family Guy filmen is, de ez még nem minden.

Hirdetés

Örülhetnek A Simpson család rajongói, ugyanis a Fox elvileg javában dolgozik azon, hogy elkészülhessen Homer Simpson második mozis kalandja. A Wall Street Journal ráadásul arról számolt be, hogy ezen felül egy Family Guy mozi és egy Bob burgerfalodája film is tervben van.

Hirdetés

Több mint egy évtizeddel ezelőtt, egészen pontosan 2007-ben támadták be Simpsonék első alkalommal a mozikat, így nem csoda, hogy az animációs sorozat rajongói már nagyon várták a folytatást. Al Jean író-producer és David Silverman rendező már tavaly, a A Simpson család - A film bemutatójának tízéves évfordulóját ünnepelve is elmondta, elkészülhet a második rész, de ennek munkálatai még nagyon korai fázisban vannak. A jelek szerint azóta szépen haladt a dolog, remélhetőleg hamarosan még konkrétabb információkkal is szolgálnak nekünk. 

Az említett filmekkel a Fox szemmel láthatóan szeretné újrastrukturálni animációs részlegét, ami komoly változásokon esett át, miután a DreamWorks Animationnel való együttműködésük megszűnt - a céget megszerezte a Comcast. 

Érdekesség egyébként, hogy az említett Family Guy filmben az animációt keverni fogják élőszereplős jelenetekkel is. Ti mennyire vagytok kibékülve az ilyen megoldásokkal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)