Hirdetés

A Simpson család - a készítők szép csendben kivesznek egy régi szereplőt?

|

Több forrás szerint is könnyen lehet, hogy egész egyszerűen kikerül egy kezdetek óta jelenlévő karakter a sorozatból.

Hirdetés

Ha figyelemmel követitek A Simpson családot, akkor bizonyára jól ismeritek Springfield indiai boltosát, Aput, aki elég sztereotip módon van ábrázolva. A jelek szerint ez most sokaknak nem tetszik, így pedig simán előfordulhat, hogy teljesen kiírják a karaktert a műsorból, ha nem találnak megoldást a dologra.

Hirdetés

Az IndieWire számolt be arról, hogy egy filmes producer, Adi Shankar szerint A Simpson család készítői szép csendben kiveszik Aput és családját a sorozatból, valószínűleg azért, hogy elkerüljék a kellemetlenségeket, hiszen sokan úgy gondolják, hogy a karakter nem vet túl jó fényt az indiai-amerikaiakra.

Egyébként Shankar korábban már próbált olyan forgatókönyveket keresni, amelyek pozitív, realisztikus formában mutatják be az indiai szereplőt, és elméletileg már talált is egyet, ami tetszett neki. Így pedig előfordulhat, hogy a producer Bootleg Universe projektjében feltűnhet még Apu.

A Simpson család jelenleg a 30. évadját tapossa, 1989 óta fut a sorozat. Apu először az első évad nyolcadik részében tűnt fel, 1990. február 25-én. Több mint 28 éven át vígan árulhatta a portékáját a Kwik-E-Martban, de most nagyon úgy fest, hogy nem vállalják be tovább az alkotók ezt a karaktert.

Ti mit gondoltok, ez a jó megoldás a helyzet kezelésére?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)