Hirdetés

23 év után vettek észre egy hibát az egyik Simpson család epizódban

|

Matt Selman a Twitterre posztolt egy fotót a sorozat egyik 1995-ös részéből, amin valami nagyon nem stimmel.

Hirdetés

Viszonylag ritka, hogy egy animációs sorozat olyan hosszú ideig fusson, mint A Simpson család, ráadásul Matt Groening alkotása még ennyi idő után is nagy népszerűségnek örvend. Most pedig fény derült egy olyan apró hibára, amit eddig észre sem vettek a készítők.

Hirdetés

A sorozat producere, Matt Selman nemrég közzétett egy képet a 6. évad 13. epizódjából, ami elsőre talán teljesen átlagosnak tűnik, de Selman elmagyarázta, mi a probléma vele. 

Ahogy az a fotón is látszik, Maggie képe már ott van a falon, miközben Marge épp elmondja Homernak, hogy terhes Maggie-vel. Amennyi dolgot megjósolt a sorozat, ezt az apró bakit elnézzük nekik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)