Hirdetés

A Simpson család tényleg megjósolta, ki nyeri az idei Super Bowlt?

|

Sok minden valóban megtörtént A Simpson család alkotóinak ötletei közül, de nem szabad felülni az internetes mémeknek.

Hirdetés

Keresztül és kasul bejárta az egész világszőttest az a mém, amit az NFL Memes Twitter-oldal tett közzé február 9-én "Bet the house on the Bengals." szöveggel - magyarul tegyük fel a ház árát is a Cincinnati Bengals csapatára. Most már tudjuk, hogy nagyon rosszul jártak azok, akik megfogadták ezt a tanácsot, hiszen nem a Bengals, hanem a Los Angeles Rams nyerte a 2022-es Super Bowlt.

De mi ez a mém valójában? Tényleg megjósolták A Simpson család animációs sorozatban a Bengals-Rams döntőt? Nos, erre a kérdésre határozott nem a válasz.

Hirdetés

A NFL Memes képe több A Simpson család epizódot mixelt ugyanis össze, majd simán ráírtak egy fiktív (34:31-es) végeredményt. A harmadik kép például a 1992-es  "Lisa the Greek" epizódból származik. Ebben a részben egy  Gamble-Tron 2000 nevű gép azt jósolta, hogy a Bengals megveri a döntőben a Miami Dolphins csapatát 200 ponttal. Lisa azonban azt tanácsolta Homernak, hogy inkább a Miamira fogadjon, és végül tényleg a Dolphins nyert a sorozatban. 

Az a jelenet egyébként, melyben Homer pocakján egy nagy GO BENGALS felirattal látható, a 2005-ös Homer and Ned's Hail Mary Pass című részből lett kiemelve. Ügyes kis mixet hozott tehát össze az NFL Memes, de ezúttal valójában A Simpson család nem jósolt meg semmit sem.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)