Hirdetés

Egy karanténban unatkozó család leforgatta A Simpson család intrójának élő verzióját

|

A koronavírus miatt sokan ragadtak otthon a gyerekeikkel, ami rengeteg kreatív megoldást szült az unaloműzésre. Ez a család meg is nyerte az internetet Simpson módra.

Hirdetés

Ha már mindenképpen otthon kell maradni, akkor sokan sorozatnézéssel próbálják meg tűrni a monotonitást. A Sutherland család inkább úgy döntött, hogy ők leforgatják saját kedvencüket. A dolog úgy indult, hogy a gyerekek halálra unták magukat otthon, a ház asszonya pedig pincetakarítás közben ráakadt egy pár Simpson jelmezre. Indulhatott is a kreatív unaloműzés.

Hirdetés

Az eredmény egy elképesztően bájos újraalkotása lett A Simpsons család bevezető képsorainak. A videó annyira jól sikerült, hogy azonnal körbe is járta az egész internetet, zsákszámra gyűjtve a like-okat és az elismerő kommenteket.

Ha nem volt még elég, akkor van itt egy Simpson család és Bosszúállók: Végjáték mixünk is a bizarr ötletek rajongóinak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)