Hirdetés

A Snyder Cut őszinte előzetesének természetesen semmi sem szent

|

Akár tetszett a Zack Snyder: Az Igazság Ligája, akár nem, az új Honest Trailernek már nem lehet megálljt parancsolni.

Hirdetés

A Screen Junkies nyilvánvalóan a Zack Snyder: Az Igazság Ligájához is legyártotta a maga Honest Trailerét, hogy a filmmel kapcsolatos kábé összes panaszt vagy más, ilyen-olyan okokból megmosolyogtató elemet egyszer és mindenkorra egyetlen videóba sűrítsék.

Így kapja meg a magáét a rendezői változat az oldalsó fekete sávoktól kezdve minden egyes szürke CGI szörnyön át egészen Snyder legendásan híres (vagy hírhedt) lassított jeleneteiig, de valószínűleg bármi, ami a filmmel kapcsolatban eszetekbe jut két másodpercben belül, ugyanúgy belekerült a kilencperces videóba.

Hirdetés

Amint alant ti is bevizsgáltátok a legfrissebb őszinte előzetest, ide kattintva írott, erre a linkre rábökve pedig videós formában is utánajárhattok, hogy mi mit gondolunk a négyórás filmről, ami múlt hét óta fekete-fehérben is elérhető az HBO GO-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)