Hirdetés

A Solo rendezője szerint nincs tervben folytatás

|

Ron Howard egy rádió műsorban beszélt a Solo viszontagságos útjáról, a folytatás lehetőségéről, de még a Baljós árnyakról is.

Hirdetés

A Solo: Egy Star Wars-történet rendezője, Ron Howard feltűnt a Radio Andy showban egy interjúra, ahol többek közt a vitatott minőségű spin-off mozi folytatása is szóba került. Egy kis csapatnyi rajongó ugyanis nagyon szeretne következő felvonást a fiatal Solo kalandjaihoz, de úgy néz ki, hogy a lelkesedésük kevés lesz a Disneynek.

Hirdetés

Howard elmondása szerint jelenleg nincs tervben egy folytatás elkészítése. Egy fura életutat járt be a film, amit a rendező meg is említett.

"Elképesztő érzés, hogy része vagy egy Star Wars filmnek, ami hirtelen nagy durranás lett kisebb körökben. Nem erre számít az ember. Nagyon különös útja volt ennek a projektnek."

A Solo 393 millió dollárt termelt a nemzetközi piacon, amivel belekerült a 25 legsikeresebb 2018-as filmek közé. Ettől függetlenül az eredmény eltörpül a Zsivány egyesé mellett, ami 1 milliárdot hozott össze. A Disney vélhetően nem volt boldog a bevételeket látva, és Alden Ehrenreich sem őrizgeti szíve legmélyén a csempész kalandjait. A film főszereplője azt mondta, hogy csak akkor térne vissza, ha az írók hitelesen írják meg a karaktert.

Az interjúban Howard egyébként megemlítette a pletykát is, miszerint George Lucas felkereste őt annak idején a Baljós árnyak rendezésének lehetőségével. Elmondása szerint volt szó a dologról, de még egy forgatókönyvet sem láthatott, csupán egy teljesen átlagos beszégetés keretében szegezte neki Lucas a kérdést:

"Szerintem már tart ott a technológia, hogy nekiállhassak a következő háromnak. Meg akarnád csinálni az egyiket?"

Elmondása szerint ő ugyanazt válaszolta neki akkor, amit a Vissza a jövőbe rendezője, Robert Zemeckis és a Jurassic Park rendezője, Steven Spielberg mondott neki.

"Ezt neked kellene megcsinálnod George."

A többi már történelem. Mindenesetre egyelőre úgy néz ki, hogy a Solo nem fog folytatást kapni, és a Disney inkább teljes gőzzel a Star Wars franchise új irányvonalán robog. De arra is várnunk kell még, ami talán az elmúlt évek fényében nem is akkora gond.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)