Hirdetés

A Sonic óta nem nyitott olyan jól videojátékos film, mint az Uncharted

|

Az Uncharted amerikai premierje szépen megtolta a számokat.

Hirdetés

Pár éve még nem sokan fogadtak volna arra, hogy valaha is sikerül vászonra álmodni Nathan Drake kalandjait, az Uncharted-film körül ugyanis nagyüzemben ment a kavarás az eredeti, 2008-as bejelentése óta.

Több újraírás és egy főszereplőcsere után azonban decemberben mégis megkaptuk a Sony legújabb videójátékos adaptációját, az egész erős nemzetközi rajt számaihoz pedig már az amerikai premier eredményét is hozzácsaphatjuk.

Hirdetés

Az Uncharted a 3 napos nyitóhétvége alatt 44,155 millió dollárt lapátolt össze az Egyesült Államokban, amivel a legerősebb videojátékos filmes nyitányt produkálta a 2020-as Sonic, a sündisznó óta. Ez pedig nem rossz eredmény, azóta ugyanis már négy, gaming vonatkozású premiert (Monster Hunter, Mortal Kombat, Werewolves Within, Resident Evil: Welcome to Racoon City) is láthattunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Összesítésben így Tom Holland és Mark Wahlberg párosa már 132,1 millió dolláros bevételnél jár, ami 12,1 millió dolláros plusz az Uncharted-mozi hivatalos költségvetéséhez képest. A film a negyedik legerősebb 3 napos nyitányt produkálta a videójátékos feldolgozások között a Sonic, a Pikachu, a detektív és a 2001-es Lara Croft: Tomb Raider mögött.

"Ez az eredmény egy újabb rendkívüli bizonyíték arra a moziélmény iránti étvágyra, amire a Sony Pictures fogadott. Tom Holland és Mark Wahlberg zseniálisak együtt. Köszönjük testvérvállalatunknak, a PlayStationnek a partnerséget, és mindannak a sok embernek, akik olyan keményen dolgoztak azon, hogy ez a film nagyszabású, mozis életre keljen."

- nyilatkozta az eredmény kapcsán a Sony elnöke, Josh Greenstein. Nagy kérdés, hogy a következő hetekben mennyire tart ki az Uncharted lendülete, s vajon sikerül-e elérnie a Sonic 321 millió dolláros bevételét. A Nathan Drake-előzménysztoriról írott és videós kritikával is jelentkeztünk.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)