Hirdetés

A Sony hamarosan bemutathatja a Venom-univerzum saját Pókemberét is

|

Daniel Espinosa, a Morbius film rendezője elég sokat mesélt a multiverzumról és a különböző Pókemberekről.

Hirdetés

Hamarosan érkezik a Morbius mozi, amiről eléggé hervasztók az első vélemények, de ha másért nem is, azért érdemes lehet beülni rá, mert könnyen lehet, hogy a film tovább bővítheti majd a multiverzummal kapcsolatos ismereteinket. Ezekre a teóriákra most maga a rendező, Daniel Espinosa erősített rá.

Mondanunk sem kell, hogy potenciális spoilerek következhetnek a Morbius kapcsán, illetve érinteni fogjuk a Venom 2 lezárását és a Pókember: Nincs hazaút egyik stáblistás jelenetét, szóval csak ennek tudatában olvassatok tovább!

Hirdetés

Daniel Espinosa gyorsan leszögezte, a Morbius a Venom filmek univerzumában játszódik, abban a világban, amit ugyan a Venom 2 végén elhagyott Eddie Brock és a szimbióta, de utazásuk egy rövidke kiruccanásnak bizonyult, mivel a Pókember: Nincs hazaút stáblistás jelenetében rögvest vissza is kerültek otthonukba. Espinosától azonban ennél jóval többet kérdeztek. Megtudakolták például azt, hogy Venom világában is létezik-e egy Pókember, erre pedig határozott igennel felelt a rendező. 

És most jön a lényeg: ugyancsak megkérdezték tőle azt, hogy Melyik Pókember él a Venom-világban, itt pedig szó szerint kell idéznünk Espinosa válaszát:

"Tudomásom szerint a közönség hamarosan megkapja a választ."

Nyilván nem tudjuk, hogy mi az igazság, hiszen a Morbius egy korábbi előzetesében a Tobey Maguire-féle Pókemberre hajazó falfestményt láthattunk egy sikátorban, de abban az univerzumban ugyebár készen másként alakult Venom sorsa. Elképzelhető, hogy esetleg Andrew Garfield saját univerzumáról van szó, és ő tér vissza, de az is benne van a pakliban, hogy a Sony egy teljesen új Pókembert húz elő az ingujjából. 

Ebben az előzetesben látható 2:09 körül az említett pókemberes falfestmény

Kíváncsian várjuk, hogy alakul majd a sztori, illetve az is nagyon érdekes lesz, mindehhez hogyan köthető Keselyű, akit a Morbiusban is Michael Keaton alakít. Daniel Espinosa már korábban tisztázta, hogy ez bizony ugyanaz a Keselyű, akit a Pókember: Hazatérésben láthattuk, a jelek szerint tehát ő valahogy átkerül az MCU világából ebbe az univerzumba. 

Nyitókép: ScreenRant

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)