Hirdetés

A Sony ismét elhalasztotta a Morbius bemutatóját

|

Több mint fél évet toltak a Jared Leto főszereplésével készült Morbius premierjén.

Hirdetés

Holnap lesz egy éve, hogy megmutatták nekünk a Morbius film legelső előzetesét, ami azt sejtette, hogy ez a Sony film már az MCU része lesz, elvégre Michael Keaton, a Pókember filmek Keselyűje is felbukkant benne. A Morbiust eredetileg 2020 nyarán akarták bemutatni, de a koronavírus közbe szólt. A filmet idén márciusra halasztották, de most a Sony úgy döntött, hogy ez a dátum sem tartható. 

Ismét halasztás következik tehát, ami ezúttal mintegy hét hónapot foglal magában: a Morbiust 2021. október 8-ra csúsztatta el a stúdió - ez értelemszerűen az amerikai premier dátumát jelenti, de valószínűleg ennek környékén várható a magyar bemutató is.

Hirdetés

A Venom: Let There Be Carnage premierjét egyelőre továbbra is 2021. június 25-re tervezi a Sony, szóval jelen állás szerint nagyon úgy fest, hogy Venom második kalandját (melyet Andy Serkis rendező, a főbb szerepekben pedig Tom Hardy és Woody Harrelson lesz látható) előbb nézhetjük meg, mint Jared Leto kvázi vámpírját. 

Persze időközben még bármi változhat, a pandémia miatt továbbra sincs kőbe vésve egyetlen filmbemutató sem. Nincs mit tenni, várakoznunk kell, addig pedig maximum az egyéves előzetessel vigasztalódhatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)