Hirdetés

A Sony két rejtélyes Marvel-filmet is hoz 2023-ban

|

Vajon mik lehetnek ezek az új alkotások?

Hirdetés

Nem túlzás azt mondani, hogy fényes múltja és jelene mellett hasonlóan szép jövő elé nézhet a Marvel filmes univerzuma, amit a Disney gondoz, de nem ők az egyetlenek, akik ezzel a képregényes világgal foglalatoskodnak. A Sony ütőkártyái között is lapul újabb marveles kaland a már leleplezetteken felül, ezek nemrég kapták meg premierdátumukat.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a Jared Leto nevével fémjelzett Morbius jövő év elején fog debütálni, ezt követi 2022 októberében a Spider-Man: Into the Spider-Verse 2, majd a Kraven film 2023 első hónapjában. De még nincs vége a felhozatalnak, mert időközben két további Marvel-projekt premierjét tűzte ki a Sony. Az egyik 2023. június 23-án, a másik pedig ugyanabban az évben, de október 6-án debütálhat.

Jelenleg nehéz megtippelni, mik lehetnek ezek a rejtélyes alkotások, mivel a Sony több, Pókembrehez köthető karakternek is saját kalandot szán a jövőben. Így Madame Web, Black Cat és akár Silver Sable önálló filmje is szóba jöhet. Sőt, az sem kizárt, hogy egy Sinister Six film premierjét rejti valamelyik dátum.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)