Hirdetés

A Sony legújabb Pókember spin-off filmjétől már most fogjuk a fejünket

|

Amikor előkaparták Venomot, azt még megértettük, de az új ötletükkel kapcsolatban már vannak kérdéseink.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter hatalmas örömmel jelentette, hogy Donald Glover visszatér a Pókember-univerzumba, csak nem úgy, ahogy azt a rajongók szerették volna. Ahelyett ugyanis, hogy felvezetné Miles Morales belépését az élőszereplős világba, inkább eljátssza a Hypno-Hustlert.

Ha nem tudod, hogy ki a szentség az a Hypno-Hustler, akkor az nem a te hibád: a karakter az egyik legkevésbé ismert Pókember-rosszfiú, de ez persze nem akadályozza meg a Sonyt abban, hogy filmet építsen köré.

Hirdetés

A Hypno-Hustler filmet nem más, mint Myles Murphy, Eddie Murphy fia fogja írni, és a főszerepet Donald Glover játssza, aki meglepően izgatottnak tűnik a karakter kapcsán. Állítása szerint azért érdekelte őt a projekt, mert egy zenészről beszélünk, akit korábban senki sem filmesített meg, és így meglehet vele a kreatív szabadsága.

Hypno-Hustler a képregényekben
Hypno-Hustler a képregényekben

Nem véletlenül nem került még a nagyvászonra a Hypno-Hustler, mivel egy kisstílű tolvajról van szó, aki bandája élén hipnotizálja a hallgatóit, aztán társaival kizsebeli őket. A karakter még vékonyabb, mint Morbius, és a Sonynak már azzal is elég sok gondja volt, hogy egy meggyötört vámpír-tudóst vállalható karakterként ábrázoljon.

Hirdetés

Akárhogy is, érkezik a Hypno-Hustler film, ami csatlakozik majd Venom, Morbius és a többi szupergonosz univerzumába. Pókembere még mindig nincs a világnak, de az minek is kellene. Jön helyette jövőre a Kraven, a vadász, majd 2024-ben a Madame Web és az El Muerto - utóbbi kapcsán sem a te hibád, ha lövésed sincs, kiről van szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)