Hirdetés

A Sony már talált is rendezőt a Kraven filmhez?

|

Az a hír járja, hogy már megkezdődtek a tárgyalások a vállalat és egy bizonyos személy között.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Sony tényleg fel szeretné építeni a saját filmes univerzumát, amelyben több Marvel-karakter is saját filmet kapna. Venomot már láthattuk a mozivásznon, de különálló kalandra számíthat még Morbius, illetve több más, Pókemberhez köthető karakter, köztük például a hálószövő hős egyik jól ismert ellensége, az emberfeletti erővel és szokatlanul hatékony érzékszervekkel bíró vadász.

Hirdetés

Azt már tudjuk egy ideje, hogy a Sony készül egy Kraven filmmel, és nemrég végre történhetett is valami a projekt háza táján. Egy friss jelentés szerint ugyanis megkezdődtek a tárgyalások a vállalat és J.C. Chandor között, aki jó eséllyel rendezőként szállhat majd be a buliba. Chandor rendezte például a 2019-es, Netflixen debütált Határok mentént, szóval van már némi tapasztalata ezen a téren.

Egyelőre még elég keveset tudunk a Kraven filmről, hiszen nagyon korai szakaszban lehet a dolog, de ha sikerülne szerezni egy rendezőt, az mindenképpen biztató jel volna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)