Hirdetés

A Sony Pictures nem mutat be blockbustereket, amíg el nem múlik a vírushelyzet

|

A vállalat igazgatója egy interjúban mesélt a járványidőszak alatti üzletpolitikájukról, sok jóra ne számítsunk.

Hirdetés

Az amerikai mozik rosszabb helyzetben vannak, mint a hazaiak, hiszen az Egyesült Államokban a járványhelyzet is jóval durvább, mint Magyarországon, így amely mozik nincsenek bezárva, azok sem üzemelnek teljes gőzzel. Egyelőre csak a Tenet az, amely a nagy költségvetésű alkotások közül el tudott rajtolni (Az új mutánsokat nem sorolnánk ide, a Mulan pedig a Disney+-on kötött ki a tengerentúlon), de olyan címekre is számíthatnak a filmkedvelők a következő hónapokban, mint a Wonder Woman 1984 és a Fekete Özvegy. De van egy stúdió, amely óvatosabban reagál a jelenlegi helyzetre.

Hirdetés

A Sony Pictures Entertainment elnöke, Tony Vinciquerra nemrég a Bank of America 2020-as konferenciáján jelentette ki, hogy nem fogják elkövetni azt a hibát, hogy nagyon drága, 200 millió dolláros filmekkel jelentkezzenek addig, amíg nem biztosak a mozik kinyitásában és abban, hogy azok jelentős kapacitással működnek. 

Vinciquerra szerint nagyon sok furcsa dolgot fogunk látni az elkövetkező hat hónap során a filmek megjelenése, ütemezése és forgalomba hozatala kapcsán. Valószínűleg ebbe beletartozik az is, hogy jelenleg már három filmet is eladtak streaming szolgáltatóknak a profit miatt, mivel nem találtak nekik megfelelő dátumot. 

Az elnök elmondása alapján a következő filmjük egy kisebb projekt, a The Broken Hearts Gallery című romantikus komédia lesz, amely reményeik szerint jól fog teljesíteni. A Sony Pictures egyébként olyan nagyobb volumenű filmeket tervez mozikba küldeni a közeljövőben, mint a Morbius és a Ghostbusters: Afterlife, náluk parkol a Monster Hunter, valamint ott készül a Venom folytatása és a Tom Holland nevével fémjelzett Uncharted film is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)