Hirdetés

A sorozat egész múltját végigveszi a Halálos iramban 9 új előzetese

|

A Universal emlékeztet minket arra, miről szólt a húsz éve futó filmszéria.

Hirdetés

Ha minden jól megy, júniusban végre sor kerül a Halálos iramban 9 premierjére, Dom összecsap öccsével, Jakobbal, és közben röhejesen szürreális, de nagyon szórakoztató akciójeleneteknek lehetünk szemtanúi. A Fast 9 megkezdi majd a sorozat lezárását, de az csak két további film után ér véget.

Persze 2001-ben, amikor az első film megjelent, még egészen másról szólt: az utcai versenyzés és a tuningautók voltak a középpontban. Ezt is felidézi az alábbi előzetes.

Hirdetés

A videóban megjelennek fontos karakterek, klasszikus kocsik, óriási robbantások és fegyverek - minden, ami meghatározó elem volt az elmúlt évek filmjeiben. Nem túl hosszú, és nem is tartalmazza az összes fontos pillanatot, de jó vele nosztalgiázni.

 A kilencedik filmet nálunk a jelenlegi tervek szerint 2021. június 24-én mutatják majd be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)