Hirdetés

Ezért A sötét lovag Jokere minden idők legjobb főgonosza

|

Ezúttal A sötét lovagban látott kultikus antagonista jellemét vesszük górcső alá, hogy kiderüljön,mitől olyan tökéletes Heath Ledger karaktere.

Hirdetés

A 2008-ban a Nolan féle Batman: A sötét lovag sokak számára Heath Ledger Oscar díjas alakítása miatt is igazán maradandó. A most látható videó azonban nem a színészi alakításra hegyezi ki érvelését, sokkal inkább a karakter történetbe ültetésére helyezi a hangsúlyt.

Nehéz elválasztani egy filmes szereplőt a színésztől, azonban a Joker karakterének filmes építkezését látva A sötét lovagban egyértelműen kiemelhető a forgatókönyvírók zseniális munkája. Elmondható, hogy egy központi hősre épülő filmben a legszorosabb kémia a "jó és a rossz" között alakulhat ki, ezért is nagyon fontos, hogy az antagonista karaktere igazán hatni tudjon főhősünkre. Ha bővebben is érdekel titeket a téma, kukkantsatok bele a videóba!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)